Familjen, bilen, jobbet och vardagen....

Trygghet


skrivet den 14 sep av Admin, klockan:15:23
Rapportering Trygghet och full transparens

Vi tror på full transparens och att du som kund vill se hur vi tar hand om din hemsida. För att du ska vara säker på att du får värde för dina pengar så skickar vi varje månad ut en detaljerad rapport till dig. I denna kan du enkelt utläsa hur den produkt du köpt hos oss presterar hos de största sökmotorerna.

Låt någon som varit med ett tag och som vet vad de pratar om, hjälpa dig att synas. Vi har nästan 70 års erfarenhet av att guida människor rätt. Vi utbildar fortlöpande våra säljare för att de på bästa sätt ska kunna hjälpa dig att hitta rätt lösning och vi har experter som hjälper dig mot toppen.

Att vi samarbetar med Företagarna och Svensk Handel är en kvalitetsstämpel som gör att du kan känna dig trygg med oss som leverantör.

Hemsida

Månadsrapporten visar tydligt hur många besökare din hemsida har haft, hur de hittat till dig och hur många av dem som valt att kontakta dig; antingen via ditt mätnummer, din e-post eller via kontaktformuläret på hemsidan. På detta sätt kan du enkelt se hur många kunder du fått av oss.

SEO Start & SEO Bas

Rapporterna ger dig en snabb överblick över hur din hemsida har placerat sig på sökmotorerna den senaste månaden, och jämför detta med hur du placerat dig föregående månad. Givetvis görs detta på vart och ett av dina sökord. På så sätt kan du följa din utveckling på ett väldigt enkelt sätt.

SEO Topp 10

Rapporterna visar mycket överskådligt hur varje sökord placerat sig på Googles träfflista. Varje dag redovisas för alla dina sökord och vi sammanfattar även hur din hemsida presterat under månaden.

Nedan ser du två exempel på hur din rapport kan se ut.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt