Familjen, bilen, jobbet och vardagen....

Kundreferens


skrivet den 07 sep av Admin, klockan:11:34

Kundcase

Rasmus Ipsum Dolor Ljung ”Jag blev kontaktad av en säljare som var mycket kunnig och väl påläst och som förstod mitt arbete och behov. Det kändes att Lokaldelen har lång erfarenhet. Jag behövde hjälp att få min hemsida att synas bättre. Numera ligger jag på första sidan på Google och bättre än så blir det inte. Nu säger folk att de hittar oss på Google och det är ju tack vare lokaldelen. Så nyttan är ju definitivt fler klick på www, jag märker skillnad! Smidigt och enkelt. Helt problemfritt för min del och det är precis så jag vill ha det. Jag har ingen tid att lägga på det här och det ordnade ni utan problem.” Aydin Alt, Cafe Fåtöljen

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt